divendres, 12 de desembre del 2014

LA PIRÀMIDE DE LA LECTURA

"La Piràmide de la lectura forma part de l’Impuls de la Lectura, un pla que té com a finalitat millorar la competència lectora i en conseqüència, l’èxit escolar dels alumnes. La proposta, a semblança d’altres iniciatives com la piràmide d’alimentació saludable o d’activitat física recomanada, proposa un seguit d’accions que es consideren fonamentals per desenvolupar l’hàbit lector en els alumnes. Accions que s’estableixen en nivells diferents de freqüència: diàriament, un cop a la setmana, un cop al mes, i un cop l’any.

D’aquesta manera, es vol desenvolupar l’hàbit lector entre els alumnes, ja que aquest hàbit està relacionat amb l’èxit escolar, en aspectes fonamentals com ara: comprensió lectora, ortografia i gramàtica, nivell de coneixements generals, capacitat de reflexió i comprensió d’altres cultures.

Els centres educatius rebran material didàctic, tant pel professorat com per l’alumne, protagonista de les propostes. Els alumnes disposaran d’una proposta interactiva, es tracta d’una piràmide en blanc on hauran d’omplir amb les accions relacionades amb la lectura, ja sigui quan ho facin diàriament, setmanalment, mensualment o anualment."


(Extret de la pàgina web GOVERN.CAT).

CLIQUEU AQUÍ PER LLEGIR TOTA LA NOTA DE PREMSA




Cliqueu dins de les imatges per ampliar els cartells


Per descarregar els cartells:
  • CLIC BOTÓ DRET DEL RATOLÍ
  • DESAR IMATGE...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada