diumenge, 25 de gener de 2015

EL FUTUR DE L'ENSENYAMENT ÉS EL "JOYSTICK"


A l'espai de Tecnologia del diari "El País" llegim un interessant article sobre activitats lúdiques que estan funcionant a les escoles.

La primera d'aquestes propostes és "L'hora del codi". Una activitat recolzada per empreses com Amazon, Facebook, Skype, Apple, Microsoft, Disney... i que preten introduir a l'alumnat a l'àmbit de la programació utilitzant jocs molt coneguts. Per superar els nivells han d'utilitzar moviments i ordres bàsiques de programació.

Us deixo els enllaços als jocs:
  1. Frozen
  2. Angry Birds
  3. Lightbot
  4. The Foos
  5. Kodable

Una altra opció de joc educatiu és  "High School Mistery" un joc desenvolupat per l'empressa Evil Mind Entertaiment per l'ONG "Save the Children". La finalitat és mostrar als nens els seus drets com un joc, però en el que anessin aprenent els problemes que poden tenir i a qui han d'acudir.

http://www.savethechildren.es/conoce-tus-derechos/mystery-high-school.phphttp://www.savethechildren.es/conoce-tus-derechos/mystery-high-school.php 

Cliqueu dins de les imatges per enllaçar al joc


També el trobareu disponible a l'APP STORE i GOOGLE PLAY.

Sobre el futur dels videojocs en l'educació podeu veure aquest vídeo de Gonzolo Frasca que ha creat jocs per a Disney i Pixar. FONT: BLOC DE TECNOLOGIA "EL PAÍS"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada